Fuck logic cu aprobarea comentariilor la PC Garage

Am făcut un review la monitorul 4K LG 27UD68, am luat două bucăți, culoare neagră, de la PC Garage. Am zis hai să las review și pe site-ul lor. Citesc regulile:

 

Comentariile cu caracter obscen nu vor fi aprobate.
Atasati doar imagini si clipuri proprii, ale caror drepturi de autor va apartin.
Va rugam faceti referiri numai la produsul respectiv, nu la preturile si serviciile oferite de PC Garage sau alte magazine de acelasi profil.
Comentariile vor fi aprobate, indiferent de natura lor (pozitive sau negative).

Deoarece ei au listat de două ori monitorul, pentru culoarea albă și pentru culoarea neagră, iar review-ul meu nu ținea cont de culoare, am postat textul la ambele produse, acest lucru nefiind interzis nicăieri.

Trec 2 zile, 3, 5, în a 7-a zi le trimit mail să-i întreb de ce durează atâta. Bineînțeles că nici un răspuns, doar review-ul aprobat în cele din urmă. Dar surpriză, la pagina monitorului de culoare albă, review-ul era respins:

 

Acest comentariu nu a fost aprobat de catre moderatori. Te rugam sa recitesti regulile din formularul de comentare, sa modifici comentariul tau astfel incat sa respecte aceste reguli si sa-l retrimiti. Iti multumim si asteptam comentariul!

Am dat scroll, am recitit regulile. Bun! Deci nu sunt eu idiot. Așa că am retrimis review-ul și le-am dat încă un mail, ca să-i întreb de ce nu îl aprobă, fiind vorba despre același monitor iar ceea ce am eu de zis nu se raportează la culoare și poate fi util pentru clienții care caută acest tip de monitor.

 

Nici un răspuns dar au respins și acest al doilea review ...

 

Voi incerca să le trimit o banană!

 

maimuta