Review Vonino Soundbar S8

Vonino Soundbar S8

Vonino România mi-a trimis două gadget-uri multimedia pentru a le testa. Astăzi vă prezint Soundbar S8.

 

Vonino Soundbar S8 este o boxă portabilă cu acumulator integrat de 2000 mAh care îi oferă o autonomie declarată de 6 ore. Are posibilitatea de a reda fișiere audio de pe stick USB, card micsroSD sau prin bluetooth. Mai are funcție de radio FM și o intrare de Line IN. Poate fi folosită ca speaker pentru conferințe în cazul în care este conectată la un telefon mobil. Vonino Soundbar S8

Vonino Soundbar S8 dispune de 4 difuzoare, orientate frontal, cu o putere de 2x5W. Deși este mai mare decât mă așteptam (cam de două ori mai lung), comparat cu JBL Charge2+, oferă o mai bună spațialitate stereo și se încadrează mai bine într-o cameră sau birou.

 

La redarea de fisiere audio de pe stick USB sau card microSD nu are posibilitatea de a selecta un mod shuffle sau repeat. Inafară de butoanele evidente (M - care schimbă modul între radio FM, Bluetooth și stick USB sau card microSD, + și - care controlează volumul sau previous/next si butonul de ON/OFF) mai există un buton cu un C mare care în timpul functionării este roșu. Acest buton are rol de MUTE (la o apăsare scurtă) sau scanare posturi (la o apăsare lungă) în modul radio FM. În modul Music - redare fișiere de pe stick USB sau card microSD, acest buton are rol de pauză.

 

Vonino Soundbar S8 a redat fără probleme fișiere mp3 și wav atât de pe stick USB cât și de pe card microSD de 64GB. În review-ul video de mai jos, de la minutul 2:10, puteți asculta cum se aude. Recomandarea este să ascultați pe niște boxe/căști mai capabile pentru a nu altera sunetul. Am înregistrat cu ZOOM H2n pentru o capta cât mai fidel sunetul.

Vonino soundbar S8 ZOOM H2n

Melodia din video LWR PWR & Peter Kuli - Burnin.

 

Vonino Soundbar S8 are o calitate bună a sunetului, comparabilă cu cea a JBL-ului Charge 2+. JBL-ul redă mai bine frecvențele joase și se aude puțin mai tare însă prețul este de 2-3 ori mai mare.

 

Asta face ca Vonino Soundbar S8 să fie best-buy și foarte potrivit pentru un cadou util.

 

Poate fi cumpărat de pe Vonino.ro