Android pentru PC - Remix OS

Jide Remix OS


Așa cum au promis, au dat drumul la download pe 12 Ianuarie. Remix OS se poate descărca de aici.

 

Remix OS este o versiune de Android Lollipop portată pe arhitectura x86 de către 3 foști Googleri:


Who we are
Jide Technology was founded by three ex-Google engineers with a mission to unlock the potential of Android in order to accelerate a new age of computing. At our core, we are a software company first with a vision to build products that empower people to be more productive in the mobile era of computing.

Am făcut un video despre cum a mers Remix OS pe un Thinkpad T440s (i7-4600, 8GB RAM, SSD), pe care îl găsiți mai jos. Inițial ideea era să testez pe netbook-ul Toshiba NB550d dar nu am reușit să bootez. Voi mai săpa și revin pe subiect.

 

Pe Thinkpad a boot-at fără probleme. În modul Guest, boot-ul a fost mult mai rapid decât în Resident Mode (40 de secunde comparativ cu 6-7 minute). În Resident mode a creat o partiție pentru stocare date, a montat-o, timp de 6-7 minute a fost activitate pe stick. Remix OS are ceva lag în modul Resident, stickul USB a fost detectat cu o viteză de 13MB/s și recomandat erau 20, probabil aici este problema.

 

Din ce am văzut până acum, te poți conecta la wireless, bluetooth, poți naviga pe net, asculta muzică și urmări filme. Nu am reușit să adaug un cont Google, să instalez Google Play sau să instalez aplicații terțe. Rămâne să mai studiez și revin și pe acest subiect.

 

Poză: Jide.com