B 31 FJC - "în trafic fac ce vreau eu"

B31FJC



UPDATE 24.06.2015:
Între timp a venit si răspunsul de la poliție. Știam ca nu au ce să-i facă decât să dea o declarație. Măcar am pus bizonul pe drumuri.

raspuns politie b31fjc


"Pentru că fac ce vreau eu!" - acesta a fost raspunsul primit de la soferiță. Eu am întrebat-o de ce a trecut pe roșu, pentru că dacă nu mă feream mă lua pe capotă. Asta se întâmpla azi, 27.05.2015 la ora 14:22 în Piața Muncii din București.

 

Am scos telefonul să filmez pentru că mi-am dat seama de potențialul discuției. După cum vedeți mai jos, nu m-am înșelat. Cum face orice țigancă când este prinsă, fusta-n cap și tipă. Dar mă bucur, mă bucur pentru că voi mai trai suficient cât să-i vad după gratii pe undeva. Știți, ei au aceleași drepturi ca mine, ca tine, ca voi.

 

Am făcut și o plângere la Brigada de Poliție Rutieră. Cândva acest gen de animale pot lovi pe cineva la care ții. De chemat o vor chema la declarații.

 

Poate că dacă animalele astea vor vedea că încep să aibă probleme, se vor mai potoli. V-am mai spus, cu bâta îi educi sau prin pedepse. Oricum, cu forța. Abia aștept să intre statul să-i controleze de unde au ei bani de Mercedes ML.