Bucharest Street Food Festival 2016

Cum a fost?

O idee bună dar implementată și dezvoltată prost. Din fericire expresia "organizată românește" începe să își piardă din putere. Am văzut și evenimente organizate bine.

 

Pentru că pe abonament am văzut scris că este interzis cu camere video, ceea ce în 2016 mi se pare o prostie, i-am intrebat dar nu am primit nici un răspuns:

 

Însă ajuns acolo am văzut plin de oameni cu aparate și camere. Eu am mers pe varianta mai sigură, am zis sa nu iau aparatele după mine ca apoi să îmi condiționeze intrarea. Drept urmare nu am materiale video de la acest eveniment.

 

Comunicarea lor pe Facebook mi s-a părut foarte proastă, greoaie și lipsită de detalii importante pentru un asemenea eveniment. Răspunsurile veneau destul de greu - acolo unde veneau. Norocul lor este că oricât de prost ar fi un festival cu mâncare și bere - românul se duce. Iar cum intrarea era liberă până la ora 16 - rețeta a fost asigurată.

 

Mi-a plăcut însă sistemul cu cardul pentru plăți. Deși inițial mi s-a părut o prostie, cozile de la ghiseele lor mergeau repede și era comod să plătești. Nu căutai rest, bani, toată operațiunea era mai rapidă decât dacă se mergea pe soluția clasică.

 

Festivalul are potențial, poate la anul le iese mai bine.