Ce mi-am comandat de Black Friday 2015

În acest an mi-am luat un trepied Hama, un set de farfurii Luminarc și un aspirator Samsung. N-am primit nici un produs în celebra cutie neagră de Black Friday.

 

Trepiedul Hama Star 63 Pro

Mă tot uitam dupa un trepied ieftin, să-l înlocuiesc pe cel vechi, rusesc, moștenit de la tata. Pe lângă că era foarte vechi era și mic de înălțime. Eu am o problemă cu trepiedele, vreau să fie înalte, să pot filma orizontal fără probleme.

 

Trepied Hama Star 63

 

Am găsit trepiedul la 99 de lei la oferta de Black Friday. Mi se pare un preț corect. Are o greutate de 1740 de grame și poate susține aparate de până la 4kg. Totuși n-aș pune 4kg pe el.

 

Înălțimea disponibilă este între 66 și 166 cm conform specificațiilor. Am măsurat înălțimea cu picioarele desfăcute la maxim și avem 135cm cu macaraua la minim, 166cm cu macaraua la limita superioară. În cazul În care avem un aparat usor, putem să apropiem picioarele încât înălțimea maximă ajunge să fie 175 cm, sacrificând însă stabilitatea.

 

Părți pozitive:

  • husa
  • picioare din aluminiu

 

Părți negative:

  • finisajele părților din plastic sunt de o calitate slabă

Mai jos sunt câteva trepiede asemănătoare (link-uri afiliate):

 

 


Aspiratorul fără sac Samsung VC15SVNDCRD

O vreme am fost fan al aspiratoarelor cu filtrare prin apă. Mi se părea o tehnologie deșteaptă. Dezavantajele lor sunt dimensiunile mari și puterea destul de mică de aspirare. Am avut un De'Longhi Aqualand de care am început să fiu dezamăgit după ce l-am folosit o vreme. Am observat că deși folosea apa pentru a filtra praful, datorită vârtejurilor care apăreau în apă, o parte din praf reușea să treacă fiind astfel eliminat și ajungea la filtrul final care s-a îmbâcsit repede.

 

aspirator fara sac Samsung VC15SVNDCRD

 

Nu mai amintesc despre curățarea greoaie a vasului de apă și mizeria care se aduna în locuri imposibil de curățat. Însă nici nu-mi mai doream un aspirator cu sac.

 

De Black Friday am văzut acest Samsung și prețul de 259.99 lei mi s-a părut corect. L-am primit după două zile.

 

Ce-mi place la el:

  • dimensiunile mici
  • tub metalic, reglabil
  • nu are sac
  • putere mare de aspirare - 340W comparativ cu cei 230W ai De'Longhi-ului
  • este mai silențios

 

Ce nu-mi place:

  • pachetul conținea doar o perie clasică și una mică de tot. Nu erau incluse mai multe accesorii.

 

Mai jos sunt câteva aspiratoare asemănătoare (link-uri afiliate):

 

 


Serviciu de masă Luminarc Trivia Red

Sunt fan Luminarc de când am scăpat un bol pe jos și nu s-a spart. Nu pot spune că sunt incasabile însă sunt mai rezistente. Îmi place finisajul lor dar culoarea este mai spălăcită față de cum apărea în poză.

Modelul Trivia Red este ăsta, iar alte produse Luminarc găsiți aici (link-uri afiliate).


În total am dat pe cele 3 produse 459 de lei, iar dacă le compar cu cele mai mici preturi de pe price.ro am economisit 165 de lei.