FAPR si modul in care au inteles sa ofere ajutor cetatenilor

Buna seara, 

 

Zilele trecute am constatat cu stupoare ca pot consuma mai mult decat maxim. Da, decat maxim ... stiu, sunt superman. Dar nu-i chiar asa, din fluturasul de la repartitoare, reiese ca am consumat cam cu 50% mai mult decat ar fi putut consuma un apartament ca al meu, MAXIM. Adica in loc de 0.3 Gigacalorii/camera, adica 0.9 la 3 camere, mie, la consum individual, Elsaco-Brunata mi-a calculat 1.399 de Gigacalorii, folosindu-se de ... ceva-uri, unitati de-ale lor.

 

Bineinteles ca m-am folosit de ce scrie pe www.fapr.ro si le-am trimis mail, sigur pe mine ca am un aliat si voi reusi in caz de razboi, mai ales dupa interventiile domnului Radu Opaina care inspira incredere, un fel de Robin Hood al zilelor noastre.

 

Dupa raspunsul celor de la Elsaco, m-am adresat, pe mail si FAPR-ului, in mintea mea undeva acolo sunt oameni binevoitori, care lupta pentru dreptate, sub indrumarea lui Radu Opaina si ma gandeam ca in cele din urma va fi bine.

 

E, n-a fost asa ... bine, nu stiu cum de inca mai sper sa fie ceva de genul asta pe la noi, ar trebui sa cad din pat mai tare si sa ma trezesc la realitate. Mai jos va las sa va delectati cu cateva raspunsuri oficiale din partea cuiva de la FAPR, ca n-a vrut sa se semneze.

 

Contactati un avocat sa faca ceea ce dvs. refuzati sa faceti. Din pacateasta este starea dvs. a majoritatii proprietarilor aveti in mana paineasi cutitul muncite de altii gratis si vreti ca tot altii sa va faca sitreaba.Daca nu era asa nu mai exista demult elsaco etc.Va multumim pentru discutie dar mai departe nu mai continuam pentru caavem treaba multa cu alte probleme ale dvs. mult ma importante.Succes.

-----------------------------------------------------------------------------------

Sunteti intr-o mare si grava eroare si ne pare foarte rau ca am incercatsa va rezolvam problema repede si gratis. Va rugam sa nu ne mai scrietipentru ca nu avem obligatia sa va raspundem.

 

Oare domnul Radu Opaina asa i-a trainuit, oare stie cum se raspunde cetatenilor care le cer ajutorul ? Cel care a trimis mailurile a tot refuzat sa se semneze, in masura in care imi permite timpul, ma voi duce peste ei la sediu. Sunt impertinenti.

 

Eu zic ca prost nu sunt, am pus niste intrebari la obiect, mai ca m-am oferit sa si platesc eventualul ajutor. In schimb sunt tratat ca atare ... Pai atunci cred si eu ca nu mai ia lumea atitudine ... Elsaco ii fura, Federatia le da un sut in oo ...

 

Daca stie cineva cum pot da de domnul Radu Opaina, personal, va rog sa-mi spuneti. Tind totusi sa cred ca nu e la curent cu ce se intampla si inca ma poate ajuta.

 

Multumesc.