Fratele idiot care postează online

Retard


Mă lovesc destul de des de această problemă. Când cunosc oameni, când mi se prezintă oameni ... Când cineva vrea să-mi prezinte o persoană, întreb întâi de contul de Facebook, caut pe net să văd ce pot găsi despre acea persoană. Sunt curios.

 

Consider că sunt destul de analitic ca să pot să trag o concluzie destul de repede, dacă acea persoană merită atenția mea sau nu. Da, știu. Ingâmfare, primele impresii etc.

 

De fapt problema este că nu prea mă înșel. Imaginea ta online, ceea ce postezi, ceea ce comentezi, unde dai check-in, toate astea îți construiesc o imagine mult mai solidă decât mi te poți prezenta tu în 10 minute de vorbit față în față.

 

Dar lumea insistă, ei încă nu și-au dat seama de cantitatea de informații pe care ți-o poate prezenta online-ul.

 

Și cel mai mult mă amuză naivii, cei care încă cred în niște vorbe spuse la vrăjeală în detrimentul realității. Cam cum erau cei cu CV-urile stufoase și de fapt ei nu știau mai nimic din ce era scris acolo.

 

Iar frazele de genul: "Cum poți să spui asta când nici nu-l cunoști, de fapt nu este așa în realitate!" au drept replică, răspunsul meu: "Da, are un frate/soră idiot/idioată care postează pe profilul lui/ei." 

 

Ca apoi după o perioadă să mi se confirme.

 

Acum nu știu, ne place confortul ăsta oferit de privitul cu ochii închiși ?


Poză: memegenerator.net