Impresii Uber București

Uber Bucuresti


Aseară am poposit la La Plăcinte din Aviației si cum era trecut de ora 23 m-am gândit că este cel mai bun moment să testez Uber și să mă folosesc de codul UBERBUCHAREST.

Deschid aplicația și văd că în 5 minute poate veni o mașină. Aveam de mers până în Crângași apoi la Piața Muncii.

 

Nu am găsit opțiune de segmentare a traseului așa că am pus direct Piața Muncii ca destinație.

 

Apare șoferul cu un Peugeot 308. Îi spun că mergem întâi în Crângași și că nu am găsit opțiune de a pune mai multe destinații. Îmi zice să schimb destinația cu Crângași, apoi după ce ajungem pun Piața Muncii și astfel putem segmenta traseul.

 

Într-adevar a funcționat. Update-ul este aproape instant. Am ajuns în Crângași și am pornit spre Piața Muncii. Am updatat destinația, șoferului i-a apărut corect, la mine a rămas cu punctul de plecare din Aviației.

 

Ajungem la destinație, șoferul mă întreabă dacă este prima oară. Îmi spune de codul promoțional și apoi confirmă finalizarea cursei.

 

Pe telefon îmi apare cost 0, cursa valora 28 de lei.

 

Pe mail am primit un raport al cursei, cu harta corectă, câti km au fost, timpul și alte informații. Șoferului i-am dat 5 stele.

 

Chitanța Uber

 

De acum încolo, dacă voi găsi mașini, nu voi mai folosi taxiurile clasice. Trebuie puține valuri în marea asta a taximetriștilor. Va fi benefic.

 

În contul tău Uber se salvează toate călătoriile, ceea ce uneori poate fi util. Tot în contul Uber găsești opțiuni care îți permit să-ți recuperezi un bun uitat în mașină, să-ți recalculezi costul sau să ceri factură.

 

Opțiuni Uber

 

Dacă vă place Uber și informațiile pe care le-am prezentat vă puteți face cont folosind acest link https://www.uber.com/invite/ubervalentinvaleanu. Voi primiți prima cursă gratuită iar eu adun curse gratuite, in limita a 40 de lei.