Nu mai vreau !

one day the people that didnt believe in you will tell everyone how they met you


Să:

 

  • salvez lumea
  • să mă repet
  • să încerc să conving oamenii
  • să mă consum pentru situații fără ieșire
  • să lupt pentru cauze pierdute
  • să deschid ochii altora, etc

 

Am obosit. Schimb abordarea. Sau o fi din cauza eșecului de a avea rezultate pozitive cu lista de mai sus ?

 

Nu știu, v-am oferit, necondiționat, destul timp și energie. Poate nu sunt pe cel mai bun drum, dar am curajul să învăț din trecut și din greșeli. Sunt un om care evoluează trecând prin toate etapele dezvoltării. Etape care sunt construite atât din provocări cât și din beneficii.

 

În timp ce voi nu faceți nimic altceva decât să aruncați cu pietre în ceea ce nu înțelegeți. Un fel de evul mediu, varianta secolului 21, am dezvoltat aici De ce sunt "hater" ?!

 

Iar cei care aruncă cu pietre sunt fix cei care nu au făcut nimic, nu au demonstrat nimic, nu au construit nimic. Ăștia sunt cei mai buni la dat din gură, sfaturi dintr-a lor înțelepciune.

 

Construiești ceva într-un mod inovator - îți sar toți în cap că nu se face așa. Doar vorbe, pentru că ei n-au construit niciodată nimic. Orice ai face ți se suie ăștia mulți în cap, românul are vorba lungă și este priceput la toate. Lumea a fost schimbată de oameni care au avut curajul să evadeze din direcțiile impuse de cei mulți, chiar dacă asta a însemnat să renunțe la confortul inițial.

 

Dar merită, credeți-mă că rezultatele merită!

 

strong people