Paula - emblema limitării

Idiots Everywhere


Acum 2 zile a fost 1 Aprilie, o zi în care se fac glume, păcăleli, știți voi, chestii din astea.

 

Apar știri false, Google face giumbușlucuri, pe scurt o zi în care am putea zâmbi din orice.

 

Metropotam scrie un articol cum că ANAF-ul a închis câteva stații de metrou pentru că nu au emis bon fiscal. Bun momentul, bună gluma. Alături de o poză cu un peron plin ochi.

 

Ce nu știe lumea este că unele instituții nu sunt obligate să emită bon fiscal. Și Metrorex este inclusă aici. Ei emit abonamente care au un regim special. Nu sunt scutite de la taxe, sunt contorizate altfel.

 

Treaba asta se putea afla destul de repede la o căutare pe Google. Eu am aflat-o înainte, citind pe net. Știu, sunt un idiot. Eu stau pe net și citesc, nu o rup în jocuri pe Facebook. Oricum nu aș fi crezut o asemenea știre, care n-a mai apărut nicăieri, într-o zi de 1 Aprilie.

 

Revenind, cineva postează articolul. Eu comentez spunând că este o glumă și precizând că Metrorex nu este obligată să emită bon fiscal.

 

Gluma Metrorex Metropotam 1 Aprilie

 

Dupa puțin timp apare Paula. Nu, nu văcuța cu iaurt, alta.

 

Această Paula comentează foarte supărată și concluzionează că ANAF-ul sunt niște idioți. Treaba asta-mi induce un zâmbet, puțin ironic și revin cu un comentariu.

 

Eu ii zic asa:

 

Paula - tu ai citit mai sus ? Acum hai, citește iar și zi-ne cine e idiot.

 

Ce face Paula? Șterge primul comentariu și exact așa cum mă așteptam revine cu un comentariu în care îmi spune că nu-mi permite să o jignesc, că n-am trait împreună.

 

raspuns Paula

 

Eu când am auzit de trăit împreună, m-a luat cu palpitații. Mă gândeam deja că trebuie să pun gazon în sufragerie.

 

Si peste toate astea, Paula, concluzionează ca eu sunt idiot. (n.r. asta am lămurit-o, am zis și eu mai sus - sunt un idiot, citesc)

 

Vedeți, atitudinea asta este una clasică. Apare X și își dă cu părerea despre ceva. Orice. Putem vorbi aici despre cozonaci, fisiune nucleară sau fizică cuantică. "Paula" se pricepe. Apoi iși dă cu părerea și este gata să iasă în stradă, pfoai, băăăă, voi nu știți băăăăă, eu știu.

 

Când îi arăți că este prost/idiot, ... sare ca ars, șterge urmele ...

 

Acum, ia zi, cititorule. Cum e să avem toți drept de vot? Oare "Paula" ce decizie a luat pentru noi.

 

...

 

Poza: memegenerator.net