Se caută bicicliști pentru focus-grup

focus grup biciclisti


Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, realizează anual Buletinul Siguranței Rutiere.

 

Raportul anului 2014 va cuprinde și o secțiune referitoare la prezența bicicliștilor în trafic, aceștia fiind una dintre categoriile vulnerabile.

 

Pentru a putea raporta o situație cât mai realistă, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității dorește să susțină niște focus-grup-uri împreună cu cei care folosesc bicicleta pe drumurile publice din România.

 

Un grup ar urma să fie compus din 6-8 bicicliști și va fi moderat de către un ofițer sociolog din cadrul Institutului.

 

Raportul final nu va cuprinde referiri la identitatea persoanelor participante. Locul de desfășurare va urma să fie stabilit în funcție de dorințele participanților sau poate fi chiar în cadrul Institutului.

 

Avem nevoie de minim 24 de persoane, însă cu cât sunteți mai mulți cu atât mai bine va fi prezentată situația bicicliștilor în traficul rutier.

 

Cei care doresc să participe sunt rugați să trimită datele de contact, minim o adresă de email sau telefon, la valentin@valentinvaleanu.ro