Știrile zilei #5

Un dispozitiv numit YO, aprobat de către FDA, poate analiza și diagnostica mostre de spermă. Se intră din ce în ce mai mult într-un domeniu nou, dispozitive care până acum erau gadget-uri vor începe să înlocuiască primele etape ale diagnosticării unor suferințe.

Când vom ajunge la medic ne vom prezenta deja cu un istoric, iar medicul își va putea forma o părere mult mai clară pornind deja de la un set de date.

via theverge


Google face demersuri pentru a deveni Root Certificate Authority, un demers prin care se dorește facilitarea obținerii de certificate pentru toate serviciile lor și nu numai.

via Google Blog


Airbnb oferă cazare cetățenilor care sunt afectați de decretul lui Trump.

via thenextweb


Generația X "consumă" mai multă social-media decât Milenialii. Conform unui studiu, populația între 35-49 de ani petrece 6 ore și 58 de minute pe rețelele sociale, comparativ cu cei între 18-34 care petrec 6 ore și 19 minute.

via nytimes


Un hotel de lux din Austria a fost atacat de un hacker care a reușit să preia controlul sistemelor de închidere ale camerelor. Producătorii încă nu își securizează cum se cuvine dispozitivele IoT.

via thehackernews


Reduceri la F64: http://www.f64.ro/zambeste