Tu unde iți depozitezi bicicleta?

Velogaraj Veloteca

Pentru unii problema depozitării bicicletei este una foarte mare. Eu îmi țin bicicletele atârnate de un perete dar am întâlnit mulți bicicliști care ori nu fac pasul de a-și cumpăra o bicicletă tocmai pentru că nu au unde să o depoziteze, ori îl fac dar cumpără o pliabilă, nefiind însă ceea ce-și doresc.

 

Între timp a apărut soluția pentru cei care nu folosesc bicicleta în sezonul rece și care doresc să utilizeze spațiul pe care l-ar fi ocupat.

 

Veloteca lansează Velogaraj-ul unde îți poți depozita bicicleta pe durata sezonului rece. Pe lângă depozitarea bicicletei, la finalul perioadei, veți primi și o revizie completă pentru a avea bicicleta pregătită de noul sezon.

 

Tariful este de 45 sau 60 lei pe lună, minim 4 luni (primiți o lună bonus). Mai multe detalii puteți găsi pe pagina lor: http://www.veloteca.ro/infocenter/service-si-garantii/velogaraj

 

Predarea bicicletei se face pe bază de documente. Am încredere și sunt sigur că bicicletele sunt în siguranță deoarece este un proiect dezvoltat de către Geo Batesaua, pe care îl cunosc personal și este foarte implicat în acest domeniu.