Știrile zilei #6

The Founder este un joc online care încearcă să prezinte problemele de care se pot lovi cei cu start-up-uri din punct de vedere al logisticii, angajaților, concurenței și nu numai.

via thenextweb


 

Un grup de cercetători susține că am trăi într-o proiecție holografică (via engadget) în timp ce alt grup susține că nu ar fi așa (via gizmodo).


Creatorul jocului Pac-Man moare la 91 de ani. Pac-Man a fost lansat în 1980 și a devenit cel mai de succes joc arcade de pe automatele din sălile de jocuri.

via theregister


Mai mult de 70% dintre camerele de supraveghere din Washington au fost infectate cu un virus care le-a dezafectat, oprind monitorizarea între 12-15 Ianuarie.

via thehackernews


Tesla și-a implementat sistemul de stocare al energiei într-o stație de furnizare de energie electrică. Bateriile se încarcă în momentul în care în sistem există surplus de energie ca apoi să furnizeze energia către consumatori în momentul în care consumul este mai mare sau există o avarie.

via engadget


 

Raybaby este un proiect al unei camere de supraveghere pentru copii care asigură și o monitorizare a respirației.

via engadget


Adobe renunță la suita de aplicații clasice și se concentrează pe Creative Cloud cu sistemul de plată bazat pe abonament.

via digitaltrends


Microsoft ar pregăti o versiune de Windows care va funcționa în cloud, pe principiul Chrome OS. Cred că acesta este viitorul, procesare server-side, cel puțin în cazul celor mai mulți dintre utilizatori.

via thenextweb


Facebook dezvoltă o aplicație pentru streaming TV. Ceea ce le-ar da acces la date de utilizare și ar permite și furnizarea de reclame.

via engadget