Facebook "bug" - opțiunea de a ascunde "Reels and short videos" nu funcționează

Facebook bug video shorts reel

Am mai scris despre subiectul ăsta Facebook nu ar putea amplifica toxicitatea dacă ea nu ar existaFollow-up Facebook Shops și câteva gânduri tangențiale despre social media“link in primul comentariu” - de ce nu sunt de acord cu această abordare, și altele.


Pregătisem acest material de câteva zile dar coincidența a făcut să văd o postare a lui Dragoș Stanca. Care este legătura? Dragoș Stanca este printre puținii oameni din România care pot impune o direcție sau pot sancționa derapajele. În schimb el se plânge pe Facebook ...

 

postare Dragos Stanca abuz platforme trafic

archive.is

 

De data asta m-a deranjat agresivitatea cu care Facebook împinge o nouă secțiune de conținut video numită "Reels and short video". Problema în sine nu este acest nou feature. Problema este metoda agresivă de a forța asta oferind opțiunea de a ascunde această secțiune dar care nu funcționează.

 

Adăugăm asta la conținutul deja diluat al newsfeed-ului despre care am scris aici Follow-up Facebook Shops și câteva gânduri tangențiale despre social media și apar reacții de genul Facebook lost daily users for the first time ever last quarter

 

Nimănui nu îi pasă cât timp bugetele merg. Tinerii care ies la proteste pentru a susține corectitudinea ignoră și închid ochii când prietenul cu agenție a bagat o campanie imorală. Nu se cade să îi bați obrazul. Eventual dai și tu like & share și check-in cu un zâmbet fals. Gata! Ți-ai făcut datoria.

 

Varianta video: